Alexander De Grote bij het Stripfestival Breda

Ieper 2014 02Tekenaar Bart Proost en schrijver Bart Cassauwers (Barcas) zijn 11 en 12 OKTOBER aanwezig op het stripfestival in Breda als hun grote idool Alexander De Grote. Samen met het tweede deel van de reeks zijn ze te vinden in de Jupilerzaal, vlakbij het evenementen podium.

Stripfestival Breda wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door de stichting Strips in Beeld. Het evenement is al vele jaren één van de grootste stripbeurzen in Europa.Met meer dan 200(!) verschillende tekenaars per festival kunnen we gerust stellen dat Stripfestival Breda een enorm succes is.

In het Chassé Theater zal het hart van het festival kloppen. De grootste stripbeurs van het land, met vele tientallen uitgeverijen, tekenaars en vooral heel veel stripboeken, zal hier plaatsvinden.

De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00

DSC09594

One comment

  • Alexander De Grote

    NIEUWSFLASH! Bart Proost en Barcas zullen helaas niet aanwezig zijn op het Stripfestival te Breda (nu zaterdag en zondag 11 en 12 oktober). Omwille van hoogdringende en onverwachtse medische redenen (onze tekenaar moet eind deze week ‘onder het mes’) moeten we spijtig genoeg verstek geven.

    We vinden dit natuurlijk enorm jammer want we waren al weken aan het uitkijken naar deze gezellige beurs… 🙁

    Onze excuses, bedankt voor het begrip en tot op een volgende stripbeurs!

Geef een reactie