De Sandalen van Hermes met Alexander de Grote

Het album “De Sandalen van Hermes” met Alexander de Grote in de hoofdrol is nu verkrijgbaar.

Wie kent Alexander de Grote niet? Het is zijn grote droom om de wereld te veroveren en dus beleeft hij allerlei waanzinnige avonturen vol humor en aktie.
In dit tweede album gaat hij op zoek naar de sandalen van Hermes… want die zouden magische krachten bezitten!
Samen met zijn makkers Aristoteles, Hephaestion en Diomedes doorkruist hij Athene en Arcadia op zoek naar de sandalen. Maar koning Demosthenes van Athene wil het hoofd van Alexander..
Leverbaar vanaf 14 december 201 en nu als pre-order alvast te bestellen in onze webwinkel.
Bekijk hieronder alvast enkele pagina’s en de teaser.

Over de makers van Alexander de Grote:

Bart Proost is tekenleraar, stadstekenaar van Lommel (B) en striptekenaar. Hij illustreert voor educatieve uitgeverijen en tekent strips en cartoons (voor magazines als Raak, Onderox, Plots!, P@per, Knocky) steeds in zijn kenmerkende, strakke stijl. Deze stijl is beïnvloed door Barts voorliefde voor de Dupuis-tekenaars.

Scenarist Barcas heeft een breed werkveld als schrijver. Hij debuteerde met een derde plaats in de ‘Theater aan Zee’ comedy-wedstrijd’ (Oostende) en toerde met drie voorstellingen langs Vlaamse en Nederlandse theaters. Daarnaast is hij ook schrijver van korte verhalen voor de Nederlandstalige en Engelstalige markt.
Hij publiceerde reeds in P@per, Pulpdeluxe, Kraai, Knocky en in het hommage-album ‘Op zoek naar Pom’.
Even een kennismaking: deze stripreeks gaat over de enige echte… Alexander de Grote. Zijn grote droom is de wereld veroveren! Maar dat loopt niet altijd van een leien dakje.

In het eerste album ‘Alfa en Omega’ (een gag-strip met losse grapjes) maakten we al op humoristische wijze kennis met deze legendarische Griekse veldheer, zijn leermeester Aristoteles en zijn hondstrouwe soldaten.

Meer informatie kun je lezen op de website van de makers: www.alexanderdegrote.com

Geef een reactie