Blog post Marlon Teunissen: FACTS en Stipfestival Breda

Oktober is altijd een drukke maand voor mij vanwege het feit dat ik dan weer met mijn standje op de FACTS conventie sta in Gent (België) al die tienduizend bezoekers maken het ieder jaar weer spannend en het vergt veel voorbereidingstijd om zo een stand op tijd klaar te krijgen. Hoewel ik daar zal zijn met een standje waar ik mijn eigen spullen en art verkoop, zal Strips2go ook van de partij zijn op 19 en 20 Oktober.
De week erna zijn we ook allemaal weer te vinden op een andere beurs, namelijk die van de Stripdagen in Breda. Daar zal zelfs bijna de hele crew van Strips2Go aanwezig zijn op beide dagen. Sommigen van ons ( waaronder ik) zullen op een of beide dagen ook te vinden zijn achter een andere stand zoals die van Eppo en Dark dragon books.

Kom gerust langs bij onze stands voor een praatje en wellicht ook voor een leuke tekening.

Website FACTS: http://www.facts.be/nl/
Community: https://www.facebook.com/factsconvention

facts-2012

stripfestivalbreda

Geef een reactie