Geekstijl Insider Archief Stripfestival Breda deel II

Met het Stripfestival Breda in het vooruitschiet komend weekend blikken wij alvast even terug op de editie van vorig jaar met de heren van Geekstijl Insider. In onze blogpost van gisteren ( Klik HIER) kon je luisteren naar deel één. Je kunt hier naar deel twee van hun verslag van Breda 2012 luisteren om alvast wat voorpret te beleven voor de editie van 2013.

Onze helden zijn nog maar nauwelijks bekomen van de door Jägermeister gesponsorde VIP afterparty als ze zich wederom in het strip- en feestgedruis storten. In de 45ste aflevering van de Geekstijl Insider podcast, het tweede en laatste deel van de special rondom Stripfestival Breda.

Lekker genieten van kinky hotelmeisjes, real-life Roodharen, openhartige artiesten en een overdaad aan strip discussies. Heerlijk!

Geekstijl pocast Stripfestival Breda Deel 2 ▶ custom player


Directe link naar de Blog van Geekstijl:
http://www.geekstijl.nl/geekstijl-insider-2/45-geekstijl-insider-stripfestival-breda-special-deel-2/

 

stripfestivalbreda

4 comments

 • Hey Marc,

  Klotp dat FACTS een andere beurs is dan Breda. Maar ook de stripbeleving en wellicht Geekbeleving wordt in Nederland anders beleeft. Het klopt dat we niet (nog) niet zo in de Manga zitten, maar laat me graag verrassen als je suggesties hebt die ik moet lezen op stripgebied. Kom maar door!

 • Marc Zwaneveld

  Toch jammer dat het in Nederland allemaal zo apart moet en dat ook de smaak van Geekstijl zelf zo smal is. Ik was vorige week op FACTS in Belgie, een echt grote beurs waar cosplay, comics, manga, en europese strips dwars door elkaar heen liepen en het een grote viering van geekcultuur was. Breda blijft toch vooral een uitgeversfeestje voor de vnml oudere europese striplezer.

  • Marissa Delbressine

   Ik denk dat Breda en Gorinchem goed op weg zijn om die kloof meer te gaan overbruggen. Wijzelf als tekenaars en lezers kunnen daar ook rol in spelen en ik ben erg blij dat vanuit de anime en manga conventies, de manga kissa en het overkoepelende Anigenda er bruggen gebouwd worden. Het gaat langzaam, maar als het eenmaal op stoom is, dan blijft dit doorrollen ^_^ en door de game en film wereld meer te incorporeren kan dit zich nog verder uitbreiden.

 • Arrie ten Wolde

  Lolzor! Wij een smalle smaak? Wij roepen juist al jaren dat alle aspecten van de geekcultuur samen zouden moeten komen op dit soort evenementen…

Geef een reactie