Maak kans op een unieke schets van Boykoesh

Boy Boykoesh Akkerman

Met een tekenstijl die hij zelf vergelijkt met die van ‘Saturday morning cartoons’ is Boykoesh misschien niet de meest voor de hand liggende naam die je zou verwachten de oversteek naar Amerikaanse comics te maken. Toch is zijn bij Monkeybrain Comics verschenen Captain Ultimate erg populair op het digitale platform Comixology: “Bij de top 200 van titels waar men via Comixology een abonnement op heeft, stonden we ineens op nummer 86! Tussen Wolverine en de Hulk. Zoiets bedenk je niet van te voren.”  Een interview over Captain Ultimate, de grote problemen van de stripbranche en digitaal tekenen.

In september is het tweede deel van Captain Ultimate uitgekomen, dus download de Comixology app voor Android, Apple of Windows 8 en vindt hem bij de Monkeybrain Comics! In de nabije toekomst verschijnen van de hand van Boy en schrijver Guido Paulsen nog Robinson Mesj (een uitgave van zijn eigen label Mesj Media), een kort verhaal in de Amerikaanse anthologie Positive Comics, en korte verhalen in zowel de Alternate History- als Public Domain Anthology titels van Amerikaanse small presser The Gathering Comics. Ook blijft Boy verbonden aan Captain Roffa, hoewel de komende nummers over Rotterdams’ eigen superheld niet langer alleen door hem getekend worden.

Wil jij kans maken op een unieke schets van Boykoesh? Lees dan het volledige interview in Strips2Go #02 . Daar staat een vraag in die je moet beantwoorden. Onder de inzenders met het correcte antwoord verloten we deze Boy’s unieke schets van Captain Ultimate vs. Captain Roffa!

captain-Roffa schets

 

Strips2Go #02 is verkrijgbaar vanaf 27 september 2013.

 

Geef een reactie