Streets of Europe

Streets of Europe is een explosieve thrillerserie die zich afspeelt in een post-Eurocrisis Europa – geschreven door Anne Delseit en getekend door Marissa Delbressine.

In de niet zo verre toekomst is de kaart van Europa overhoop gehaald. Door de aanhoudende Euro- en bankencrisis hebben buitenlandse grootgrondbezitters en bedrijven grote stukken van het continent in handen gekregen. Achter de schermen heeft de afbrokkelende Europese Unie als laatste redmiddel een netwerk van geheim agenten en huurmoordenaars ingesteld om de manipulatieve grootmachten in toom te houden. Deze agenten werken in de schaduwen, in de regel zonder van elkaar te weten. Contact met collega’s is streng verboden!

Chris, een huurmoordenaar op leeftijd van het type ‘ruwe bolster, blanke pit’, twijfelt of zijn oude idealen nog relevant en haalbaar zijn. Maar aan een vervroegd pensioen wil hij voorlopig nog niet denken, want de offers die hij door de jaren heen maakte eisen hun tol. Hij is out of touch met de wereld en zijn gezin. Daarnaast krijgt hij steeds meer in de smiezen dat je dit beroep enkel verlaat tussen zes plankjes.

Wanneer hij na de afronding van een klus (ja, die typische laatste klus) de beeldschone, jonge Claire tegen het lijf loopt in het damestoilet, komt alles in een stroomversnelling. Deze jonkvrouw in nood blijkt meer met hem overeen te hebben dan Chris dacht… Samen besluiten ze ontslag te nemen op de enige manier die ze kennen: met grof geweld en knallende pistolen!
streetsofeurope

Geef een reactie