Strips2Go #03 op het Stripfestival in Breda

We zijn de afgelopen tijd erg druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor het Stripfestival in Breda. Wie daar naar toe gaat zal dan onze mooie nieuwe beursstand kunnen bewonderen, het allernieuwste nummer van Strips2Go en nog iets nieuws… stripboeken!

Met de heruitgave van het eerste deel van Alexander de Grote en het tweede deel op komst gaan we een nieuwe fase in met Strips2Go. We starten nu ook als uitgeverij van stripboeken en hebben daarbij speciaal aandacht voor nieuw talent en de small press scene. We willen dan ook doujinshi tekenaars en self publishers uitnodigen om met ons te komen praten over hun plannen.

In dit derde nummer van Stips2Go verwelkomen we Flo in de nieuwe rubriek voor getekende striprecensies. We starten met het eerste hoofdstuk van ACE en geven een teaser van Alexander de Grote, een gag-strip met losse grapjes. Splash versus Clean beleeft zijn spetterende finale en Ipodoboy is aan het spannende einde van zijn vierde hoofdstuk aangekomen. We wensen jullie veel leesplezier met het nieuwe nummer!

strips2go mini-s

1

2 comments

Geef een reactie