Strips2Go vervolgverhalen: OTFS

OTFS speelt zich af in een tijd waar de wereld een dorre, vijandige zandbak is gepeperd met kraters, kogelgaten en graven zo ver het oogt reikt. Een post-nucleaire nachtmerrie, maar voor de zelfverzekerde revolverheld die zichzelf De Haan noemt is deze woestenij het podium bij uitstek om zijn vaardigheden te bewijzen!

Wanneer De Haan een gewonde vreemdeling redt van een stel Aasgieren en hij zelf het doelwit wordt van een sluipschutter is de teerling geworpen! De post-apocalyptische woestenij zal zwart kleuren van het bloed van de dwaas die het waagde De Haan onder schot te nemen!

In een eerdere blog maakten wij al kennis met Maxim Lardinois, de schrijver en tekenaar van OTFS in Strips2Go.

Maxim Lardinois:
“Ik zag laatst voor de eerste keer fan art van mijn strip! Naast dat dat natuurlijk heel erg leuk is, was het ook het eerste moment dat ik me realiseerde dat mijn strip echt out there is en door mensen gelezen wordt! Ik voelde tegelijk een golf van paniek over me heen komen! Shit! Nu moet ik keer op keer beter blijven presteren want nu kijken mensen!
Fans tekenen De Haan beter dan ik dat kan! Wat voor psychopaat is er sowieso fan van De Haan!? Hij rookt en hij heeft een mohawk! Was ik maar een cheeseburger.”

Kolom OTFS plaatje

Meer over Maxim vind je via deze link: http://mxbyte.deviantart.com

Geef een reactie