Tijd voor de volgende stap!

Bijdrage: Redactie Strips2Go

Met rasse schreden nadert het einde van de maand. Dit is de tijd dat alweer het volgende nummer van Strips2Go in de stripwinkel zou moeten liggen. Zou moeten, inderdaad, want hoewel nummer 4 zo goed als af is, hebben we besloten om deze niet meer in krantvorm uit te geven.
Na de try-out fase van Strips2Go van de afgelopen maanden denken wij dat het blad als ‘glossy magazine’ beter in de markt zal liggen.

We zijn daarom druk bezig met het uitwerken van de plannen hiervoor. Zodra we meer kunnen vertellen zullen we je het direct laten weten. Houd daarom onze website en social media in de gaten want hierop zullen we het laatste nieuws plaatsen om iedereen op de hoogte te houden van de voortgang. Interviews, artikelen en de blogs van de Strips2Go tekenaars blijven we online plaatsen.

Het wordt een spannende tijd en we nodigen onze lezers uit om ons te laten weten wat jullie behouden of veranderd willen zien voor het toekomstige Strips2Go magazine. Strips of rubrieken waar je graag meer of minder van ziet, tekenaars van wie je vindt dat die nog ontbreken bij ons, artikelen die je nog mist, we horen het graag van jullie.

We willen jullie graag bedanken voor het vertrouwen dat we als startende groep al hebben gekregen. We doen ons uiterste best er een mooi magazine van te maken. Wordt vervolgd 😉

S2G3_cover

One comment

Geef een reactie