Strips2Go vervolgverhalen: Splash VS Clean

Splash VS Clean gaat over het bizarre gevecht tussen de dronken wasmachine-robot Clean & de agressieve goudvis Splash! Tijdens het ‘Alien stripper super concert’ blijken ze hetzelfde meisje leuk te vinden en daar moet om gevochten worden natuurlijk. Deze bizarre figuren halen alles uit de kast om te winnen en schuwen niet om het publiek daarbij te betrekken!

In deel 1 raakten Splash en Clean slaags met elkaar. Clean werd hardhandig in elkaar gebeukt totdat hij zelfs zijn maaginhoud verloor. Maar Clean laat zich niet kennen en heeft zojuist het perfecte wapen gespot!

Freetalk Robin Keijzer:
“Ik heb altijd veel plezier gehad in het tekenen van actie waarbij de karakters helemaal vervormen. In het begin was dat natuurlijk gewoon een excuus om geen details te hoeven tekenen. Maar uiteindelijk heeft dat er ook voor gezorgd dat ik ‘flexibel metaal’ ging tekenen, zoals ik dat hier ook doe bij Clean. Dat was wel een kleine doorbraak voor deze strip, want zonder zijn spagetti-poses was Clean eigenlijk maar een saai karakter… No offense C-3PO.”

splashVsClean-kolom

3 comments

 • Marc Zwaneveld

  Nogmaals de vraag, hoe lang gaan deze multi-deel verhalen door? Oftewel, om de hoeveel nummers krijgen we iets nieuws?

  • Marissa Delbressine

   Hee Marc,

   We doen ons best om elk nummer met iets nieuws te komen, de ene keer zal dat een nieuwe serie of een nieuw hoofdstuk zijn van een al lopende serie, de andere keer een nieuwe rubriek. In nummer 3 is het laatste deel van Splash vs Clean en een nieuw verhaal van Robin Keijzer staat al in de startblokken. Ook begint vanaf nummer 3 het volgende verhaal van Ace en is er een nieuwe rubriek van Floor de Goede. De nieuwe voorpublicatie van Alexander de Grote van Bart Proost start binnenkort en het eerste chapter van Sanguis loopt tegen zijn einde. En verder houden we natuurlijk onze ogen open voor nieuw talent. Met een gemiddelde album lengte van 44 pagina’s zullen de meeste verhalen rond de 6 tot 8 nummers meegaan.

 • Strips2Go

  De meeste vervolgverhalen zijn van een gemiddelde album lengte, maar er zitten ook kortere verhalen bij zoals Splash versus Clean die in nummer 3 afgelopen is.

Geef een reactie