Video: Timelapse tekening van Marlon Teunissen

Marlon Teunissen, tekenares van het verhaal Robocity in Strips2Go, heeft een eigen Youtube kanaal waarop interessante video’s te zien zijn over onder andere hoe haar tekeningen tot stand komen.

Marlon: “Zo nu en dan, tussen het maken van illustraties en mijn Robocity strip, vind ik het ook leuk om timelapse video’s te maken van mijn tekenwerk. Oftewel: Terwijl ik teken, neem ik het proces direct van mijn computerscherm op en later monteer ik de filmpjes achter elkaar met een leuk muziekje eronder. De Filmpjes zijn echter wel versneld naar 5 of 10 minuten want in realiteit duurt het maken van de tekeningen in mijn filmpjes een heel stuk langer ( Helaas…)

Af en toe maak ik ook een tutorial video waarin ik uitleg hoe dat ik bepaalde technieken gebruik om een tekening te maken. Ik hoop in de toekomst veel meer van dit soort filmpjes te mogen maken maarja…het leven is druk en tijd is moeilijk te vinden.”

Momenteel is Marlon bezig met een “making off” video te maken van één van de toekomstige pagina’s van Robocity. Wij houden jullie ervan op de hoogte zodra deze klaar is.

Youtube kanaal: http://www.youtube.com/user/bluemonika/videos

Robocity is een leuke, avontuurlijke steampunk manga, geschreven en getekend door Marlon Teunissen. Marlon werkt al enkele jaren als freelance tekenares voor boeken, tijdschriften en games met haar manga en fantasy illustraties. Ze werkt hoofdzakelijk digitaal maar soms maakt ze ook waterverf en acryl schilderijen die ze zo nu en dan ook her en der exposeert. Haar favoriete genre’s zijn fantasy, steampunk en surrealiteit.

demon-lady

Geef een reactie